Informatie over Opel- Manta Freaks

Het idee:
Het idee is ontstaan doordat de vorige clubs waar ik bij aangesloten was vooral de leden niet hetgeen gaf waar deze eigenlijk recht op hadden. Hierdoor is ons nieuwe team gaan denken wat te gaan doen met deze problemen en hebben dus nu besloten een nieuwe "club" op te richten genaamd: "Opel- Manta Freaks"


Het doel van deze nieuwe club:
Het doel voor ons, om ons zelf een groot plezier te doen, is het zoveel mogelijk leden bij elkaar te krijgen en hier gezellig met elkaar te kunnen omgaan, met deze, wat later zal kunnen komen, Opel en/of Manta Treffens te organiseren.
Hierbij zal het ook mogelijk gaan zijn om met elkaar te gaan sleutelen en elkaar te helpen met dergelijke problemen.


Wat wordt er zoal georganiseert voor de leden:
Elk jaar zal er alleen voor de leden een bbq feest gegeven worden, ook zal er aan het begin van elk jaar een nieuwjaarsborrel zijn.
Bij een groot genoege ledenaantal zal er ook een lokale treffen worden georganiseerd, en bij eventueele interesse een maal per jaar naar essen een beurs voor oude auto's en onderdelen wel de thechno classica zeer mooi. Duitse leden zijn ook van harte welkom


Lidmaatschapskosten:
Deze zijn verdeeld in 2 delen, bij de aanmelding zal er een bedrag van 16 euro worden gevraagd voor een raamsticker (afmeting 90cm x 15cm) en voor administratieve kosten, deze kosten zullen dan ook eenmalig worden gevraagd.
Het andere deel van de kosten zijn maandelijkse of jaarlijkse kosten, deze zijn bestemd voor het jaarlijkse bbq feest , dit zal 3 euro per maand zijn of 36 euro per jaar.


Toegelaten auto's:
Wij laten de volgende auto's toe tot intreden van Opel- Manta Freaks:
Uiteraard alle Opels
En andere merken waarbij aantoonbaar dat hier het betreft een Opel chassis